Suosikkiräppäri eläkkeelle: ”Skeittaajaksi tai urheilukommentaattoriksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen räppäri Lil Wayne on vuosien mittaan saavuttanut erityisesti Yhdysvalloissa huikean menestyksen. Hän on esimerkiksi rikkonut aikaisemmin Elviksen ylläpitämän ennätyksen hittien määrässä arvovaltaisella Billboard Hot 100 -listalla.

Hiljattain muusikon kerrottiin tehneen kappaleen yhdessä seurapiirikaunotar Paris Hiltonin kanssa. 30-vuotias räppäri on menestyksekkäästä urastaan huolimatta kertonut aikovansa lopettaa musiikkiuran lähitulevaisuudessa. Lil Wayne kertoi MTV News -uutisille aikovansa jäädä eläkkeelle musiikin tekemisestä tulevan Tha Carter V -levynsä jälkeen. Muusikko myös kertoo haluavansa keskittyä musiikkimaailman jättämisen jälkeen toiseen harrastukseensa – skeittaamiseen.

– Kun rakastan jonkun asian tekemistä, keskityn vain ja ainoastaan siihen. Musiikki ei aina ole sitä. Haluaisin olla skeittaaja tai urheilukommentaattori. Ehkä jälkimmäinen voisi olla päivätyöni ja voisin skeitata läpi yöt, Lil Wayne spekuloi.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.