Nuori poptähti vahvisti kohueron: ”Emme ole enää suhteessa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota kotimaansa lisäksi myös kansainvälisesti. Poptähden uutisoitiin aiemmin tässä kuussa napanneen huippuroolin The Fast And The Furious 6 -elokuvasta Rihannan nenän edestä.

Nyt 21-vuotias Rita Ora on avautunut rakkauselämänsä yksityiskohdista. Julkkiskaunotar nimittäin kertoi, ettei hän enää seurustele Kardashianien realityperheen klaaniin kuuluvan Robert Kardashianin kanssa. Blondin mukaan he ovat kuitenkin edelleen hyviä ystäviä.

– Emme ole suhteessa. Juttumme ei ole intiimi. Hän on kiva tyyppi ja olemme hyviä ystäviä. Pidämme toistemme puolia, Rita Ora kertoi Complex-lehdelle.

Pariskunta vahvisti taannoin suhteensa julkaisemalla pusukuvia Twitter-palvelussa. Lähteen mukaan heidän romanssinsa ei toiminut yhteisen ajan puutteen takia. Työkiireet ja kaukosuhde erottivatkin lopulta julkkisparin. Rita Ora asuu Lontoossa, kun taas Robert Kardashianin koti on Los Angelesissa.

Rita Ora julkaisi debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muassa Draken, Kanye Westin ja Will.i.amin kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.