Kardashianin rakas kiinni pettämisestä: ”Sängyssä yli 20 miehen kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimman realityperheen jäsen Rob Kardashian on pysytellyt vanhempien sisarustensa valokeilan ulkopuolella. Julkkiskomistuksen uutisoitiin taannoin seurustelevan brittilaulaja Rita Oran kanssa, mutta nyt heidän romanssinsa on päättynyt.

Rob Kardashian nimittäin väittää, että 21-vuotias Rita Ora petti häntä 20 miehen kanssa. Realitytähden mukaan hän on todella pettynyt entisen tyttöystävänsä käytökseen. Rob ihmettelee myös sitä, miten kiireinen ja seurustelusuhteessa oleva popkaunotar ehti harrastaa seksiä kymmenien miesten kanssa.

– Rita petti minua 20 miehen kanssa, kun olimme yhdessä. Monenkohan kanssa hän makaa nyt, kun erosimme? Mutta miettikää nyt, 20 miestä?!!! Mielestäni on oksettavaa, että nainen antaa vartalonsa niin monelle miehelle vuoden aikana vain edistääkseen uraansa, Rob Kardashian kirjoitti Twitter-blogissaan.

Vihaisia tekstejä kirjoittanut julkkiskomistus poisti pian entistä tyttöystäväänsä haukkuva viestit niiden julkaisun jälkeen. Rob Kardashian on poistanut Twitter-blogistaan myös pariskunnan yhteiskuvat. Lisäksi hän poisti Rita Oran ystävistään sosiaalisen median käyttäjäprofiileistaan. Kardashian ei halua olla missään tekemisissä uskottoman ex-tyttöystävänsä kanssa.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat hänen isosiskonsa Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.