Tältä Prinssi Williamin ja Kate Middletonin poika näyttäisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttuatar Kate Middleton on nykyään maailmanlaajuinen tyyli-ikoni kuninkaallisen avioliittonsa myötä. Tällä viikolla paljastui iloinen perheuutinen, jonka mukaan britit saavat pian uuden kuninkaallisen, sillä Kate odottaa parhaillaan lasta.

Nyt taiteilijat ovat kiirehtineet tekemään hahmotelmia siitä minkä näköinen kuninkaallinen tulokas voisi todennäköisesti olla. Alla nähdään eräs kuvaus mahdollisen poikalapsen ulkonäöstä. Sen on laatinut ikääntymiskuvien asiantuntija D’Lynn Waldron.

Kuva: Splash

Ranskalainen Closer-lehti julkaisi syyskuussa herttuattaren alastonkuvia, jotka otettiin paparazzin toimesta Katen lomaillessa aviomiehensä prinssi Williamin kanssa yksityistilalla Ranskassa. Sittemmin myös muutamat muut lehdet julkaisivat kuvia, joista aiheutui suuri skandaali.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.