Rajut kuvat Chris Brownin huumebileistä nettiin – uskomaton selitys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-tähti ja räppäri Chris Brown tunnetaan kuumapäisenä kaverina, jolle sattuu ja tapahtuu monenlaista. Äskettäin mies päätyi Twitter-riitaan koomikko Jenny Johnsonin kanssa.

23-vuotias Chris Brown kiertää paraikaa maailmaa Carpe Diem -kiertueellaan. Mies vietti aikaansa Amsterdamissa ennen keikkaansa, ja perehtyi kaupungin tapoihin polttelemalla kannabista. Räppäri julkaisi pössyttelykuvat Greenhouse-klubilta samantien Twitter-blogissaan. Niissä hänen nähdään muun muassa polttavan kolmea sätkää samanaikaisesti.

– Älkää huoliko, ne ovat lääkkeeksi, kirjoitti Chris Brown blogiinsa kuvien oheen.

Chris Brownin ja poptähti Rihannan kuuluisa seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun mies pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Rihanna antoi sitemmin pahoinpitelyn julkisesti anteeksi, ja kaksikko nauhoitti äskettäin myös Nobody’s Business -dueton Rihannan uudelle Unapologetic-levylle. Kyseinen kappale on saanut vaikutteita Michael Jacksonin The Way You Make Me Feel -kappaleen sanoituksista ja 1980-luvun lopulla yleistyneestä new jack swing -musiikkityylistä.