Kelly Brook paljasti jouluiset kurvinsa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikurvitar Kelly Brook debytoi äskettäin burleskihenkisen Crazy Horse -tanssiryhmän jäsenenä. Esityksistä levisi medioihin rohkeita otoksia, joissa julkkisneito nähdään varsin vähäpukeisena.

Nyt 32-vuotias kaunotar nähdään oman New Look -alusvaatemerkkinsä mainoskuvissa. Otoksissa Kelly on pukeutunut muun muassa punaisiin, kukallisiin ja purppuran värisiin rintaliiviasuihin, jotka korostavat hänen uhkeita muotojaan. Eräässä kuvassa Brook nähdään myös pitsisessä mustassa body-asussa.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.