Mies ei saanut istua äitinsä vieressä – rikkoi lentokoneen ikkunan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Häiriköivien matkustajien lomalento saattaa päättyä jo ennen kuin lentokone on edes ehtinyt käynnistää moottorinsa. Joskus lentoemännät poistavat matkustajia hieman erikoisista syistä, mutta nyt eräs raivopäinen mies on päätynyt käsirautoihin lentokentällä aggressiivisen käytöksen takia.

Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva Robert Hamirez oli etsimässä äitinsä kanssa istumapaikkoja Orlandon lentokentältä lähtevästä lentokoneesta. Mies huomasi kuitenkin pian, ettei hän pääse istumaan rakkaan äitinsä viereen. Hamirez raivostui paikkajärjestelystä ja alkoi käyttäytyä aggressiivisesti matkustamossa.

Viranomaisten mukaan vihaa puuhkunut Hamirez ei suostunut istumaan omalle paikalleen, vaikka lentoemännät pyysivät häntä rauhoittumaan. Yhtäkkiä mies iski nyrkillä ikkunaan, joka rikkoutui iskun voimasta. Poliisit hälytettiin lentokentälle ja Robert Hamirez joutui käsirautoihin. Lento viivästyi tunnin, kun työntekijät asensivat koneeseen uuden ikkunan, The Daily Mail -sivusto uutisoi.