Fergie esittelee naisellisia avujaan hajuvesimainoksessa – eikä turhaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Black Eyed Peas -yhtyeestä tuttu, ja sittemmin soolouraakin kokeillut laulaja Stacy “Fergie” Ferguson on viime vuosina laajentanut bisneksiään tuoksumarkkinoiden puolelle, ja hän on lanseerannut Outspoken ja Outspoken Intense -hajuvedet.

Nyt 37-vuotias neitokainen nähdään uuden Viva-hajuveden mainoskuvissa. Hänellä on otoksissa yllään tiukka pikkumusta, joka ei laulajattaren muhkeita muotoja peittele. Fergien rintavako ei jää kuvassa katsojalta huomaamatta mekon avonaisen kaula-aukon takia.

– Viva on raikas ja yllättävä tuoksu, joka tuo esille naisen kaksinaisuuden. Voimakas, mutta viettelevä. Elää elämäänsä omien sääntöjen mukaan, kertoo Fergie Daily Mail -sivustolle.

Laulu-uransa lisäksi Fergie työskentelee myös muotisuunnittelijana ja näyttelijättärenä. Tähti muun muuassa esiintyi Poseidon-elokuvassa näyttelijä Josh Lucasin kanssa. Fergie toimi myös ääninäyttelijänä elokuvassa Marmaduke. Laulaja avioitui vuonna 2009 Transformers-elokuvistakin tutun näyttelijän Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta alkoi seurustelemaan vuonna 2004, kun he tapasivat Duhamelin Las Vegas -sarjan kuvauksissa.