Leffatähden kosinta pieleen kuvauksissa: ”Nolointa mitä voi tapahtua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkomistus Josh Hutcherson nousi miljoonien teinityttöjen päiväunien kohteeksi Nälkäpeli-elokuvaroolinsa myötä. Peeta Mellark -roolihahmoa esittävä Hutcherson kuvaa parhaillaan Nälkäpeli-elokuvan jatko-osaa.

Nyt 20-vuotias Josh Hutcherson paljasti ajautuneensa noloon tilanteeseen Nälkäpeli – Vihan liekit -elokuvan kuvauksissa. Nuori tähti oli kuvannut kohtausta, jossa hänen roolihahmonsa kosii Jennifer Lawrencen esittämää Katniss Everdeen -teinityttöä. Polvistuminen ei kuitenkaan sujunut niin kuin piti, sillä näyttelijäkomistuksen housut repesivät kesken kosintapyynnön.

– Kun polvistuin ensimmäisen kerran Katnissin eteen, housuni repesivät haaroista. Housujen repeäminen on noloin asia, mitä voi tapahtua kosinnan aikana, Josh Hutcherson kertoi MTV News -lehdelle.

Yhdysvaltojen Kentuckyssä varttunut Josh Hutcherson aloitti näyttelijäuransa 2000-luvun alussa. Hän sai uransa alkuvaiheilla pieniä rooleja muun muuassa televisiosarjoissa House Blend, Teho-osasto ja Line of Fire. Näyttelijä seurusteli taannoin Disney-kaunotar Vanessa Hudgensin kanssa, mutta pariskunta erosi lyhyen romanssin jälkeen. Tällä hetkellä teinitähti elää sinkkuna.