Mike Tyson myönsi: Näytteli huumepäissään Kauhea kankkunen -elokuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson on ollut viime viikkoina tiivisti otsikoissa, sillä hän on paljastanut haastatteluissa yllättäviä asioita menneisyydestään. Miehen mukaan hän löysi Brad Pittin vaimonsa Robin Givensin kanssa sängystä 1980-luvulla.

Nyt 46-vuotias nyrkkeilylegenda paljasti, ettei hän ollut täysin tolpillaan Kauhea kankkunen -hittielokuvan kuvauksissa. Mike Tyson nimittäin kertoi esittäneensä cameo-roolinsa huumepäissään. Marihuanaa poltelleen julkkistähden mukaan hän oli elokuvan kuvaamisen aikaan ”täysin sekaisin”.

– Olin täysin sekaisin. Olin ylipainoinen sika ja ihan pilvessä. Tuottajat kyllä tiesivät, että olin sekaisin. En pystynyt puhumaan. Puhuin vain kokaiinipöllyssä, Mike Tyson kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Nyrkkeilytähti paljasti äskettäin radiohaastattelussa joutuneensa petetyksi edellisessä avioliitossaan. Mike Tysonin mukaan Hollywood-näyttelijä Brad Pitt harrasti hänen vaimonsa Robin Givensin kanssa seksiä avioparin eroprosessin aikoihin. Miehen mukaan hän yllätti Pittin nukkumassa vaimonsa kanssa sängyssä seksipuuhien jälkeen.

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Nimitys ei himmennyt vuosien mittaan, sillä menestys kehässä jatkui. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.