Tässä vuoden jouluauto! Pakoputki soittaa Kulkuset-joululaulua

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja esimerkiksi ostoskeskuksissa voi jo kuunnella kaiuttimista raikuvaa joulumusiikkia. Kulkusten säestämä joulumusiikki on innoittanut nyt erästä autoilijaa, joka on julkaissut verkossa hauskan videon äänekkäästä ajelusta.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka henkilö kuvaa liikkuvasta autosta vierellään etenevää harmaata menopeliä. Autosta kuuluu melkoinen pörinä ja kuljettaja antaakin kaasujalkansa laulaa oikein olan takaa.

Auto alkaa pian pörisemään tutun sävelmän tahtiin. Menopelistä nimittäin kuuluu selvästi Kulkuset-joulubiisin tutut alkusävelmät. Kulkuset-kappale on yksi maailman tunnetuimmista jouluteemaisista biiseistä. Sen sanoittaja oli James Lord Pierpont.