Sofia Vergara keikistelee miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Muun muassa Moderni perhe -sarjasta tuttu kaunotar äänestettiin taannoin Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi.

40-vuotias tähti aloitti viihdeuransa jo 1990-luvun alussa ja on menestynyt upeasti. F-kupin luomurinnoistaan tuttu näyttelijätär on jo tullut tutuksi näyksi lehtien sivuilla niin malli- kuin paparazzikuvista. Nyt Sofia Vergara nähdään kaunistuttamassa australialaisen Men’s Style -lehden kantta. Tähti poseeraa kuvassa seksikkäässä mustassa korsettityylisessä alusasussa.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.