Suolaa Tigerin haavoihin – Ruotsin lippu nostettiin salkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta. Golffari petti ruotsalaista vaimoaan Elin Nordegreniä lukuisten naiskaunottarien kanssa. Sittemmin Woods kirjautui muun muuassa vieroitukseen seksiriippuvuutensa takia.

Parhaillaan 33-vuotias entinen huippumalli tuhlaa Woodsilta saamiaan miljoonia rakennuttamalla Floridan North Palm Beachille unelmiensa ökytaloa. Rakennus on vielä silkkaa työmaata, mutta kotimaastaan ylpeä Elin on nostanut siitä huolimatta jo Ruotsin lipun rakennuksen katolla sijaitsevaan salkoon. Merenrannalla sijaitsevaan taloon tulee noin 2.500 neliötä.

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää miehensä seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi noin 100 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa. Taannoin Elin erosi rikkaasta poikaystävästä Jamie Dinghamista.