Näyttelijäkaunotar vilautti rintavakoaan kuvauksissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen näyttelijäkaunotar Emily VanCamp on kovassa nosteessa, sillä hänet valittiin viime vuonna Kosto-hittisarjan päätähdeksi. Moni muistaa VanCampin suositusta Everwood-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Amy Abbottin roolia neljän tuotantokauden ajan.

Nyt 26-vuotias Emily VanCamp ikuistettiin paparazzien kameroille Kosto-televisiosarjan kuvauksissa. Vaaleahiuksinen kaunotar oli pukeutunut siniseen tiukkaan minimekkoon, joka myötäili hänen upeaa vartaloaan. Lentokentällä kohtausta kuvannut VanCamp nojaa eräässä otoksessa eteenpäin, ja hänen rintavakonsa näkyy leveässä kaula-aukossa.

Ontarion Port Perryssä syntynyt Emily VanCamp muutti 12-vuotiaana perheensä kanssa Montrealiin. Ranskaa sujuvasti puhuva näyttelijätär on opiskellut arvostetussa balettikoulussa. Hänet valittiin 13-vuotiaana Nickledeon-kanavan ohjelmaan Are You Afraid of the Dark? Sittemmin hänet on nähty muun muassa Kova laki -ohjelmassa. VanCamp kuvaa parhaillaan Kosto-sarjan toista tuotantokautta.