Padma Lakshmi ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialais-amerikkalainen julkkistähti Padma Lakshmi tunnetaan Yhdysvalloissa lähinnä Top Chef  -realityohjelman juontajana. Viime aikoina hän on tehnyt paluuta viihdelehtiin perheenlisäyksen aiheuttaman tauon jälkeen.

Nyt televisiokaunotar Padma Lakshmi on kuvattu nautiskelemassa aurinkoisesta vapaapäivästä Miami Beachin rannalla. Bikineihin sonnustautunut neitokainen osoitti päässeensä raskauskilojen karistamisen jälkeen jälleen upeaan rantakuntoon. Viime vuonna Padma Lakshmi poseerasi Page Six -alastonkuvissa. Hänen itsensä mukaan kuvat olivat kauniita eikä niissä ei ole mitään hävettävää.

41-vuotias intialaissyntyinen Padma Lakshmi on näyttelijä, juontaja, malli ja keittokirjailija. Hän teki läpimurtonsa televisioon Top Chef -ohjelman juontajattarena, mutta myös hänen jo 16-vuotiaana aloittamansa malliura on ottanut mukavasti tuulta allensa. Hän on ensimmäinen intialainen malli, joka on saanut menestystä kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Padma Lakshmi oli aiemmin naimisissa maailmankuulu kohukirjailija Salman Rushdien kanssa. Helmikuussa 2010 kaunotar synnytti tyttären, mutta isän henkilöllisyyden hän piti salassa.