Francesca Eastwoodille odottamaton kunnia: ”Osa Hollywood-historiaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwoodin tytär Francesca Eastwood on tehnyt kuluvan vuoden aikana omaa julkkisuraansa ja noussut useita kertoja otsikoihin. Nyt neito on saanut erityisen pestin Golden Globe -palkintotilaisuudesta.

Francesca on nimittäin saanut Miss Golden Globe 2013 -tittelin, jonka turvin hän tulee jakamaan palkintopatsaita ensi vuoden tammikuussa pidätettävissä elokuva- ja televisioalan palkintogaalassa. Neitokainen kertoikin tuntemuksistaan uusimmassa haastattelussa.

Kuva: Splash

– Olen innoissani ja kunnioitettu saadessani olla osa Hollywood-historiaa. Seuraan monen upean naisen jalanjälkiä. Kaikki kysyvät olenko hermostunut – minun pitäisi olla! Toivon, etten kaadu lavalla, kommentoi Francesca Eastwood E! Online -sivustolle.

Vuosittaisen perinteen mukaan Miss Golden Globe -titteliin kruunataan kuuluisan näyttelijän tytär. Aiemmin kyseisen pestin ovat saaneet Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis, Jack Nicholsonin tytär Lorraine Nicholson ja Andie McDowellin tytär Rainey Qualley. 70. Golden Globe -gaalan juontavat ensi vuoden alussa Amy Poehler ja Tina Fey.

Realitytähtenä julkisuuteen noussut 19-vuotias Francesca Eastwood herätti taannoin kohua polttamalla 100.000 dollarin eli 83.000 euron arvoisen Birkin-merkkilaukun. Nainen pilasi ensin laukun moottorisahalla ja sen jälkeen poltti sen. Eastwoodin poikaystävä Tyler Shields kuvasi session, ja julkaisi kuvasarjan blogissaan. Eastwood sai kuvien ansiosta jopa tappouhkauksia.