Johnny Depp rokkasi lavalla Alice Cooperin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin rakastetuimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp kohahdutti viime kesänä eroamalla pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Depp ja Paradis ovat kuitenkin pysyneet ystävinä, ja ex-parin yhteisten lasten kerrotaan olevan heille aina tärkein prioriteetti.

49-vuotias Johnny Depp yllätti äskettäin veteraanirokkari Alice Cooperin keikkaa katsomaan tulleet ihmiset. Hän nimittäin nousi esiintymislavalle kitaran kanssa, ja esitti Cooperin kanssa tunnettuja kappaleita artisteilta kuten The Doors, The Beatles ja Jimi Hendrix.

People-lehden mukaan näyttelijän kerrottiin olevan hyvällä tuulella ja nauttineen olostaan lavalla. Johnny Deppillä olikin ilmeisesti meneillään poikien ilta, sillä hänellä ei nähty mukanaan naisseuralaista.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.