Borat-tähden vaimo paljasti: ”Hän on nolo sosiaalisissa tilanteissa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lukuisista hulvattomista rooleistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen löysi taannoin kaltaisensa kumppanin, kun hän rakastui komedienne Isla Fisheriin. Nyt Cohenin julkkisvaimo on avautunut pariskunnan suhteesta.

Himoshoppaaja salaiset unelmat -elokuvan tähti on kertonut miehensä olevan todellisessa avioelämässä paljon pahempi kuin yksikään kuuluisista alter egostaan. Islalla onkin silloin tällöin huumorissa pitelemistä tähtien edustaessa yhdessä tilaisuuksissa.

– En voi kertoa, kuinka nolo hän on sosiaalisissa tilanteissa. Hänelle kiusalliset tilanteet ja hirveät etikettimokat ovat osa komiikkaa. Sacha menee täysillä sisään hahmoihin, joita hän esittää. Olen elänyt Boratin viiksien ja Diktaattorin syyttävän sormen kanssa, kertoi Isla Fisher Daily Mail -sivustolle.

Fisherin mukaan Sacha päätyy usein noloihin tilanteisiin julkkisbileissä, koska hän ei tunnista kuuluisia näyttelijöitä. Kerran Cohen esimerkiksi sekoitti Diane Keatonin Annette Benningiin ja onnitteli väärää naista hyvästä roolisuorituksesta The Kids Are All Right -elokuvassa.

Sacha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.