Bar Refaeli paljasti riippuvuutensa: ”Se on pakotieni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli tunnetaan uransa lisäksi Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprion entisenä tyttöystävänä. Pariskunnan seurustelusuhde päättyi eroon neljän vuoden yhteiselon jälkeen. Sittemmin Refaeli on yhdistetty lukuisiin julkkiskomistuksiin.

Nyt 27-vuotias Bar Refaeli paljasti olevansa todellinen himourheilija, sillä neitokainen on riippuvainen kuntoilusta. Mallikaunottaren mukaan hän kuntoilee ainakin viisi kertaa viikossa, koska hikoilu ja rehkiminen luovat hänelle onnellisen ja virkistyneen olon.

– Olen riippuvainen kuntoilusta. Se on pakotieni ja se tekee minut onnelliseksi, terveeksi ja vahvaksi. Rakastan surffaamista ja kuntosaliharjoittelua, Bar Refaeli kertoi Marie Claire -lehdelle.

Naisen mukaan häntä pidetään kurvikkaana mallina, sillä Refaelin vartalo ei ole pelkkää luuta ja nahkaa. Hänen mielestään on upeaa, että ihmiset pitävät muodokkaita naisia seksikkäinä. Mallikaunottaren mukaan hän on terve ihminen, joka rakastaa ruokaa.

Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.