LeAnn Rimes anoreksiakohussa – 12-vuotias söi ulostuslääkkeitä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar LeAnn Rimes kirjautui syksyllä vieroitushoitoon stressin, huonovointisuuden ja henkisten ongelmien takia. Terapia ei ole kuitenkaan auttanut Rimesin yksityiselämän myrskytuulia, sillä äskettäin hänen avioliittonsa uutisoitiin olevan kriisissä.

Nyt 30-vuotias LeAnn Rimes on joutunut kohun keskiöön aviomiehensä ex-vaimon hurjien väitteiden takia. Julkkiskaunotar Brandi Glanville nimittäin väittää 12-vuotiaan poikansa sairastuneen, koska hän oli syönyt LeAnn Rimesin laksatiivejä. Poika oli luullut suolen toimintaa kiihdyttävien pillereiden olevan karkkeja.

– Mason-poikani söi LeAnnin laksatiivejä, koska hän luuli niitä karkeiksi. LeAnnilla on laksatiivit aina mukana, Brandi Glanville kertoi Us Weekly -sivustolle.

Lisäksi katkera ex-vaimo kertoi, ettei LeAnn Rimes ja hänen aviomiehensä osta kotiinsa sokeriherkkuja. Julkkistähden mukaan Rimes kärsii lukuisista syömishäiriöistä, ja yrittää pitää vartalonsa hoikkana keinolla millä hyvänsä. Näyttelijä Eddie Cibrian kommentoi hiljattain kohua, ja haukkui entistä vaimoaan muun muassa narsistiseksi viinin litkijäksi.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.