Teinityttö-supertähti löi miestä – mies kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Abigail Breslin tuli tunnetuksi lapsitähtenä Little Miss Sunshine -elokuvasta. Hän on yksi nuorimmista näyttelijöistä, joka on saanut Oscar-ehdokkuuden roolityöstään. Seuraavaksi teinitähti nähdään Final Girl -elokuvassa.

Nyt 16-vuotias Abigail Breslin on joutunut otsikoihin hänen uusimman elokuvansa kuvauspaikalla sattuneesta onnettomuudesta. Nuori kaunotar löi nimittäin vahingossa elokuvan stunttimiestä kasvoihin erään toimintakohtauksen kuvaamisen aikaan.

Kanadassa elokuvaa kuvaamassa oleva Breslin kuvasi vauhdikasta autokohtausta, jossa käytettiin stunttimiestä. TMZ-sivuston mukaan Abigail Breslin löi vahingossa kuvauksen aikana miestä kasvoihin. Stunttimies joutui sairaalaan kasvovammojen takia. Lisäksi hän sai tapahtuneesta mustan silmän. Teininäyttelijän kerrotaan olevan todella pahoillaan vahinkoiskusta.

Abigail Breslinin uutisoitiin taannoin saaneen viikon työstä 230.000 euron palkkion. Zambezia-animaatioroolistaan hän puolestaan kuittasi 50.000 euron palkan. Tuntipalkka oli kohdallaan, sillä koko projekti oli hänen osaltaan ohi vain viidessä tunnissa. Ääninäyttelijän tuntipalkaksi tuli siis mukavan 10.000 euroa. Breslin nähdään ensi vuonna peräti kolmessa elokuvassa.