Varo näitä joulukoristeita – voivat aiheuttaa masennusta

Ohhoh! · Stara.fi

Jouluun on enää yksitoista päivää, joten näinä päivinä moniin suomalaisiinkin koteihin hankitaan joulukuusi. Kuusen sisään kantamisen jälkeen vuorossa on yleensä varsin seremoniallinen kuusen koristelu, jossa varastosta kaivetut joulukuusen koristeet pääsevät hetkeksi loistamaan.

Koristeita on lukemattomia erilaisia, mutta nyt markkinoille on tullut keskimääräistä masentavampi koristesarja. Amerikkalainen taiteilija Todd Francis on suunnitellut joulupallojen sarjan, jolle hän antoi nimeksi ”Joulu on itsemurhan aikaa”.

Koristeiden kuvissa on hyvinkin synkkiä viittauksia oman henkensä riistämiseen, joten kovin moni tuskin tällaisia koristeita kaipaa. Varsinkaan jouluna. Paketin hinta on Equaldist.com -verkkokaupassa 60 dollaria.