Maryna Linchuk yllätettiin bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ylellisen Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit kuuluvat mallimaailman kermaan, ja näihin kaunottariin lukeutuu myös valkovenäläinen Maryna Linchuk. Kyseinen 25-vuotias neitokainen on päässyt ranskalaisen Vogue-lehden 30 parhaimman 2000-luvun mallin joukkoon.

Nyt Maryna Linchuk ikuistettu paparazzikuviin hänen keikistellessään Victoria’s Secretin kuvauksissa St. Barthsin paratiisisaarella.

Marynan mallinura on ollut viime vuosina hurjassa nosteessa, ja hänet onkin nähty vuosina 2008 – 2011 catwalkilla Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöksissä. Tänä vuonna neitokainen herätti huomiota poissaolollaan tärkeimmistä merkin muotinäytöksistä. Hänet on kuvattu myös Vercace, Donna Karan, Dior ja H&M -merkkien kampanjoihin.