Sean Penn katkerana: ”Kukaan existäni ei rakastanut minua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaan miespääosan Oscar-palkinnot rooleillaan elokuvissa Menneisyyden Ote ja Milk aiemmin napannut Sean Penn erosi pari vuotta sitten vaimostaan Robin Wrightistä neljäntoista vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin näyttelijä on seurustellut muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa.

Nyt 52-vuotias Penn on kertonut uskovansa, etteivät hänen ex-puolisonsa koskaan rakastaneet häntä. Tähden mukaan ero Robin Wrightistä sai hänet avaamaan silmänsä, sillä hän yritti toistuvasti turhaan jatkaa epäonnista suhdetta.

– Erotessa kaikki totuudet paljastuvat, ja huomasin ajattelvani: Mitä v**tua oikein tein? Miksi uskoin tähän ihmiseen? Se on todella nöyryyttävä tunne, ja voi tehdä jostain ihmisistä katkeria ja sulkeutuneita. Minuun se vaikuttaa kuitenkin aivan toisin, Penn kuvailee Esquire-lehdelle.

Sean Penn oli naimisissa poptähti Madonnan kanssa vuosina 1985 – 1989. Tuorein Oscar-palkinto tuli Pennille todellisena yllätyksenä. Tuotantoyhtiö ehti nimittäin jo peruuttaa voitonjuhlat, sillä he pitivät The Wrestler ja Slummien miljonääri -elokuvia niin ylivoimaisina voittajasuosikkeina. Toisin kuitenkin kävi, ja Milk-elokuva sai lopulta Oscarit parhaasta miespääosasta ja parhaasta käsikirjoituksesta.