Leffatähdestä paljastui rannalla uusi ulottuvuus – naiset hieraisivat silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Woody Harrelson on tähdittänyt pitkällä urallaan lukuisia menestyneitä elokuvia, joista mainittakoon muun muassa Zombieland, Nälkäpeli ja Natural Born Killers. Monitaitoinen näyttelijä osaa kuitenkin hämmästyttää yhä edelleen.

Nyt Woody on kuvattu Miami Beachin pohjoisrannalla seuraavan elokuvansa kuvaustauolla. Harrelson ei tyytynyt ainoastaan makoilemaan ja uimaan, sillä hän yllätti silminnäkijät – ja erityisesti naiset – esittelemällä näyttäviä surffaustaitojaan.

51-vuotias Woody Harrelson paljasti muutama vuosi sitten, että hänellä on perhetaustansa johdosta tappajan rooleihin hieman toisenlainen pohjustus kuin muilla tähdillä. Hänen isänsä Charles Voyde Harrelson, eli Maximum John, oli nimittäin tuomarin salamurhasta tuomittu freelancer-palkkamurhaaja, joka teki töitä järjestäytyneen rikollisuuden syövereissä. Charles Harrelson kuoli Supermax ADX Florence -vankilassa 68-vuotiaana vuonna 2007.