Alexander Stubb twiittasi suorasta lähetyksestä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb on ollut varsin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Hän aiheutti nimittäin äskettäin kohua päivittäessään kuulumisiaan myös linnanjuhlista. Tänään Stubb oli suoran Heikki & Mikko Show -keskusteluohjelman vieraana.

Vaikka kohu linnanjuhlista syntyi nyt, ei Alexander Stubb ole ensimmäinen linnanjuhlissa twiittaillut poliitikko. Esimerkiksi kansanedustaja Jyrki Kasvi päivitti taannoin ahkerasti kuulumisiaan kesken juhlien.

– Twitter on moderni tapa kommunikoida. Heikillä (Kovalainen) on yli 200.000 seuraajaa. Hesarin levikki on 360.000 ja Heikki tulee menemään sen ohi ensi vuonna. Se on suora media tekstiviestin, avoimen sähköpostin ja blogin välimuoto, Stubb kommentoi ohjelmassa.

Aktiivinen twiittaaja osoitti tilannetajuaan myös julkaisemalla suorassa lähetyksessä studiossa otetun kuvan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter