LeAnn Rimesin paita petti pahassa paikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar LeAnn Rimes kirjautui syksyllä vieroitushoitoon stressin, huonovointisuuden ja henkisten ongelmien takia. Terapia ei ole kuitenkaan auttanut Rimesin yksityiselämän myrskytuulia, sillä taannoin hänen avioliittonsa uutisoitiin olevan kriisissä.

Nyt LeAnn Rimes on kuvattu nimmarikeikalla Hollywoodissa sijaitsevassa The Avalonissa. Silikonirinnat hankkinut ja niitä aiemminkin ylpeänä esitellyt laulaja oli luonnollisesti jättänyt rintaliivit kotiin ja pukeutunut hyvin paljastavaan paitaan, jossa vilautus oli koko ajan vain millien päässä. Lopulta sellainen myös tapahtui.

30-vuotias LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.