Matt Damon homokohtauksista: ”Michael Douglas on upea suutelija”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuuluisa viihdetaiteilija Liberace tähditti 1950 – 70 -luvuilla omia televisio-ohjelmiaan. Suosionsa huipulla homoseksuaali esiintyjä oli eräs maailman parhaiten tienaavista viihdyttäjistä.

Liberacen elämästä kuvataan parhaillaan Behind the Candelabra -elokuvaa, jonka nimiosassa nähdään konkaritähti Michael Douglas. Viihdyttäjän poikarakastajaa Scott Thorsonia näyttelee Matt Damon, joka onkin nyt avautunut uusimmassa haastattelussa miesten yhteisistä lemmenkohtauksista.

– Michael on upea suutelija. Meillä on molemmilla homoystäviä, ja koko juttu oli maailman luonnollisinta tehdä. Yhdessä kohtauksessa nousin uima-altaasta ja suutelin häntä. Suunnittelimme sen kuin jalkapallostrategian, kertoi Matt Damon Playboy-lehdelle.

Behind the Candelabra -elokuva on herättänyt kohua maailmalla homoseksuaalisten rakkauskohtauksiensa takia. Elokuvassa näyttelevät Douglasin ja Damonin ohella muun muassa Rob Lowe ja Dan Aykroyd. Elokuva saa ensi-iltansa ensi vuoden puolella.