Nicole Coco Austin on kuuma prätkämimmi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Räppäri Ice-T ja hänen julkkisvaimonsa Nicole Coco Austin joutuivat aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin nettikuvien takia. Rohkeana mallikaunottarena tunnettu Coco nimittäin poseerasi verkossa julkaistuissa otoksissa erään miehen kanssa läheisissä tunnelmissa.

Nyt 33-vuotias Coco on julkaissut lähes miljoonan Twitter-seuraajansa iloksi kuvan, jossa hän poseeraa prätkän edessä. Kuvassa vaalean povipommin yllä nähdään muun muassa keltaiset narubikinit, joiden alaosaa ei näy. Naisen näyttävä takamus on aikoja sitten ikuistetussa kuvassa yhtä muhkea kuin nykyäänkin.

Nicole ”Coco” Austin varttui Kalifornian Tarzanassa vanhempiensa, pikkusiskonsa ja kolmen pikkuveljensä kanssa. Hän aloitti tanssin harrastamisen kuuden vuoden iässä. Coco meni naimisiin menestyneen rap-artistin Ice-T:n kanssa vuonna 2001 Las Vegasissa. Nykyään pariskunta tähdittää omaa realitysarjaansa E!-televisiokanavalla.