Barbra Streisand myönsi: ”En osaa edes keittää kahvia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu näyttelijätär-laulaja Barbra Streisand on yksi viihdemaailman menestyneimmistä ja arvostetuimmista tähdistä. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 140 miljoonaa albumia. Nuorempi ikäpolvi muistaa Streisandin muun muassa Perhe on painajainen -elokuvasta.

Nyt 70-vuotias legendaarinen naistähti on tehnyt yllätyspaljastuksen kokkaustaidoistaan. Pitkän uran tehneen Barbra Streisandin mukaan hän ei nimittäin osaa tehdä lainkaan ruokaa. Näyttelijätär on tottunut ilmaiseen tarjoiluun ja huippukokkien luomiin ruoka-antimiin. Streisand ei osaa edes keittää kahvia.

– En osaa kokata. En tiedä edes miten kahvia keitetään. Kävin joskus kokkaustunneilla ja opin tekemään suklaavaahtoa. Syön mieluummin muiden tekemää ruokaa, Barbra Streisand kertoi Wenn-sivustolle.

Veteraanitähden mukaan hän huomasi kokkaustunneilla, ettei ruoanlaitto ole häntä varten. Streisand ei pidä siitä, että kokkaamisen jälkeen keittiö on sotkuinen ja hän joutuu siivoamaan likaamansa ruoka-astiat. Näyttelijätär ei nauttinut kokkaustunneilla itsetehdystä ruoasta.

Barbra Streisand on ollut kahdesti naimisissa näyttelijä Elliot Gouldin ja elokuvatähti James Brolinin kanssa. Laulajatar sai Gouldin kanssa yhteisen lapsen, vuonna 1966 syntyneen Jason-pojan. Naisen mukaan hän vaihtoi aikoinaan Barbara-nimensä lyhyempään muotoon, koska hän vihasi nimeään. Hän halusi tehdä nimestään ainutlaatuisen.