Hugh Grantille porttikielto tv-ohjelmaan: ”On todella ärsyttävä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiotähti, mediakriitikko ja koomikko Jon Stewart tunnetaan parhaiten The Daily Show -ohjelmastaan. Häntä pidetään yhtenä maailman parhaimpana koomikkona. Mies on palkittu muun muassa 16 Emmy-palkinnolla.

Nyt 50-vuotias suosikkikoomikko Jon Stewart on haukkunut erään romanttisista elokuvistaan tunnetun brittinäyttelijän maanrakoon. Stewartin mukaan hän ei pidä lainkaan elokuvatähti Hugh Grantista, joka esiintyi taannoin hänen haastateltavanaan. Stewart päättikin antaa Grantille porttikiellon The Daily Show -ohjelmaansa.

– Hän on todella ärsyttävä. Hugh puhuu vain pelkkää paskaa, Jon Stewart kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Jon Stewart meni vuonna 2000 naimisiin Tracey McShanen kanssa. Pariskunta tapasi aikoinaan sokkotreffeillä. Heillä on kaksi lasta, kahdeksanvuotias poika Nathan ja kuusivuotias tytär Maggie Rose. Jon Stewart nähtiin viime vuonna The Adjustment Bureau -elokuvassa Matt Damonin ja Emily Bluntin kanssa. Hän on esiintynyt myös elokuvissa Evan Almighty ja The Great Buck Howard.