Humalainen Kim Wilde lauloi hittiään junassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Takavuosina maailman suosituimpien musiikkitähtien joukkoon lukeutunut Kim Wilde tunnetaan ehkä parhaiten hänen Kids In America -hitistään. Nyt 52-vuotias englantilaislaulajatar on noussut otsikoihin hieman erikoisen esiintymisen ansioista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

The Sun -lehden mukaan Magic FM -radiokanavan joulujuhlista kotiin matkalla ollut Wilde nimittäin ryhtyi pitämään lauluesitystä täydessä junassa torstai-iltana Lontoossa. 1980-luvulla maailmanmaineeseen noussut, hieman humalaiselta vaikuttanut laulajatar esitti muille matkustajille ensin megahittinsä Kids In America. Tämän jälkeen ilmoille kajahti joulun kunniaksi Rockin’ Around the Christmas Tree.

Paikalla ollut Katherine Eames kuvasi Wilden erikoisen esityksen ja laittoi sen YouTubeen. Naisen mukaan laulajattaren esitys pelasti hänen tylsän junamatkansa, eikä hän ollut aluksi meinannut uskoa kyseessä todella olevan Kim Wilde. Eamesin mukaan laulajatar on ”todellinen legenda”.