X Factor -tuomaristo uusiksi – suosikkituomari jättää sarjan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristossa on nähty Britney Spears, Demi Lovato, L.A. Reid ja Simon Cowell. Tähtituomariston kokoonpano tulee kuitenkin muuttumaan, sillä tuoreimpien tietojen mukaan kaikki julkkistuomarit eivät enää palaa ohjelmaan.

Levymoguli L.A. Reid nimittäin kertoi Access Hollywood -sivustolle tällä viikolla, kuinka hän ei enää jatka ohjelman tuomaristossa. Miehen mukaan ohjelman tekeminen vie liikaa aikaa. Tähtituomari kertoo keskittyvänsä jatkossa täyspäiväisesti levy-yhtiönsä pyörittämiseen.

Poptähti Britney Spearsin fanit saattavat myös joutua pettymään, sillä häntäkään ei enää välttämättä nähdä ohjelman seuraavalla tuotantokaudella tuomarin pestissä. Radar Online -sivuston lähteiden mukaan neitokaisen massiivinen 15 miljoonan dollarin sopimus oli vain yksivuotinen. Britneyn ei odoteta saavan yhtä arvokasta jatkosopimusta.

Sivuston mukaan on myös melko epätodennäköistä, että Britney suostuisi jatkamaan sarjassa mahdollisen palkanalennuksen jälkeen. Yhdysvaltojen X Factor -tuotantokauden yksi kuumimmista puheenaiheista onkin ollut ohjelmaa tuomaroivat julkkikset. Jo ennen tuotantokauden alkua keskustelu tuomareiden palkoista kävi erittäin kiivaana.