Marilyn Manson sai tappelussa lasipöydän päähänsä – korvassa 24 tikkiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Hugh Warner, tunnetaan Marilyn Manson -yhtyeen johtohahmona. Miehen taiteilijanimi koostuu hänen ihannoimistaan Marilyn Monroesta ja Charles Mansonista. Nyt ulkonäöllään usein shokeeraava mies on joutunut sairaalahoitoon.

Marilyn Manson on nimittäin kirjoittanut Twitterissä, kuinka hän sai osuman lasipöydästä vaarallisen tappelun tiimellyksessä. Manson kertoo voittaneensa tappelun, mutta lasipöydän kohtaamisen seurauksena hänen korvansa jouduttiin ompelemaan kiinni 24 tikillä. Mies yhtyeineen on tällä hetkellä Twins of Evil -kiertueella Euroopassa.

Manson nousee otsikoihin aina aika ajoin humalaisten seikkailuidensa johdosta. Viime vuonna muusikko herätti huomiota Las Vegasissa, jossa hän yritti kaapata limusiinin nautittuaan mittavan määrän absinttia. Samaisen illan aikana alternative metallia työkseen soittavan Mansonin kerrotaan myös laulaneen karaokessa kuusi kertaa Justin Timberlaken hitin Cry Me a River.

Marilyn Manson –yhtye toimi suosionsa alkuvaiheessa nimellä Marilyn Manson & The Spooky Kids. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa albumia. Sen jäseninä toimivat Marilyn Manson, Kenny ”Ginger Fish” Wilson, Jeordie ”Twiggy Ramirez” White, Chris Vrenna ja Andy Gerold. Yhtye tunnetaann kristinuskoa ja Yhdysvaltoja pilkkaavista sanoituksista ja esiintymisestä.