Maailman paras duuni: Supermallien pakaroiden hierominen

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pitävät julkkisena olemista maailman parhaana ammattina, mutta myös muotikuvaaja on tällä listalla korkealla. Nyt eräissä muotikuvauksissa on kuitenkin löytynyt pesti, joka voisi helposti olla maailman paras duuni.

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin malli Candice Swanepoel esiintyy jatkuvasti toinen toistaan seksikkäämmissä kuvauksissa. Nyt 24-vuotias mallineitokainen on ikuistettu Victoria’s Secretin kuvauksissa, joissa parinkin eri naisen tehtävänä näytti olevan hieroa Candicen pakaroita ja muuta paljasta pintaa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.