Alessandra Ambrosio kiirehti kuvauksiin – ei ehtinyt pukea paitaa ylleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio on yksi maailman kauneimmista perheenäideistä. Liikemies Jamie Mazurin kanssa olevalla neitokaisella on kaksi lasta, neljävuotias Anja-tytär ja toukokuussa syntynyt Noah-poika.

Nyt Alessandra Ambrosio on kuvattu kiirehtimässä Victoria’s Secretin alusvaatemerkin mainoskuvauksiin St. Barthsin luksussaarella Karibialla. Supermallilla oli ilmeisesti niin kiire, että hän ei ollut ehtinyt pukea paitaa ylleen. Tai sitten hän halusi nauttia täysin rinnoin upeasta auringonpaisteesta.

Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.