Candice Swanepoelin vartalo ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Candice Swanepoel, joka joutui taannoin anoreksiakohun kohteeksi.

Sittemmin hieman lisää elopainoa vartaloonsa saanut 24-vuotias Candice on nyt ikuistettu Victoria’s Secretin kuvauksissa, joissa neitokainen on viettänyt koko kuluvan viikon Saint Barthsin saarella.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.