Teatteriväki yllättyi – Danny DeVito hyppäsi yleisöstä lavalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ohjaaja ja tuottaja Danny DeVito tunnetaan lukuisista televisio- ja elokuvarooleistaan. Hänen tuoreimpiin töihinsä lukeutuu muun muassa The Lorax -animaatioelokuvan äänirooli.

Nyt 68-vuotias menestysnäyttelijä on yllättänyt lontoolaisteatterin yleisön toden teolla. DeVito oli The Sun -lehden tietojen mukaan katsomassa The Bodyguard -musikaalia, kun esitys yllättäen keskeytyi teknisen vian takia. Katsomossa ollut konkarinäyttelijä ei kuitenkaan antanut teknisen ongelman pilata yleisön iltaa, vaan hän otti ohjat omiin käsiinsä.

Teatterin henkilökunta oli huomannut DeViton läsnäolon erään toisen yleisön jäsenen kerrottua heille asiasta. Konkarinäyttelijä pelastikin illan nousemalla itse lavalle henkilökunnan kannustuksen myötä. DeVito hauskuutti yleisöä stand up -komiikalla sen aikaa, kun tekninen vika saatiin korjattua.

– Osa yleisöstä toivoi, että hän olisi jäänyt lavalle pidemmäksikin aikaa, lähde kertoo yllättävästä esiintymisestä The Sun -lehdelle.

Danny DeVito ilmoitti äskettäin eroavansa vaimostaan näyttelijätär Rhea Perlmanista. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 1971 teatteriesityksessä. Näyttelijäpariskunta ehti olla naimissa 30 vuotta. Perhe asui pitkään Kalifornian Beverly Hillsissä. Hercules-elokuvan ääniroolinkin tehnyt DeVito sai viime vuonna oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle. Elokuvauransa lisäksi DeVito on kokeillut siipiään myös ravintoloitsijana.