Suosikkinäyttelijä yhä vararikossa – valoa tunnelin päässä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Gary Busey muistetaan erityisesti rooleistaan toimintaelokuvissa, kuten Tappava Ase, Kaappaus Merellä ja Predator 2. Usein pahiksia näytelleen miehen kasvot ovat myös nousseet viime vuosina eräänlaiseksi internet-ilmiöksi johtuen Buseyin taipumuksesta erikoisiin ilmeisiin.

Nyt takavuosien suosikkinäyttelijä voi huokaista helpotuksesta, sillä hänet on vapautettu 43.600 euron suuruisesta velastaan. Gary Busey on kamppaillut taloudellisten ongelmien kanssa jo vuosikausia, ja viime helmikuussa hän ilmoitti joutuneensa vararikkoon. Miehen itsensä mukaan hän oli yli 380.000 euroa velkaa eri tahoille.

Gary Busey onnistui kuitenkin tekemään oikeudessa sopimuksen, jonka mukaan hän saisi pitää noin 20.000 euron arvoiset varansa, mikäli hän osallistuisi rahanhallintakurssille. Näyttelijä on nyt valmistunut kurssilta ja hänet on vapautettu konkurssista. TMZ-verkkosivuston mukaan tähdellä on kuitenkin vielä rahahuolia, sillä hän on Yhdysvaltain verohallitukselle edelleen velkaa lähes 350.000 euroa.