Jennifer Anistonin raskaushuhut kasvavat – vatsa pyöristyy jo?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaiset juorulehdet ovat jo vuosien ajan seuranneet tiiviisti Hollywood-kaunotar Jennifer Anistonin yksityiselämää. Frendit-hittisarjan tähti seurustelee nykyisin näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa, ja heidän on epäilty odottavan lasta jo lukuisia kertoja.

InTouch-lehti väittää tuoreimmassa numerossaan, että 43-vuotias Jennifer Aniston odottaa nyt ensimmäistä lastaan. Lehden kansikuvassa nähdään myös Britannian kuninkaallisen perheen kaunotar Kate Middleton, jonka tiedetään olevan parhaillaan raskaana. Anistonin edustaja on kuitenkin tuttuun tapaan kiistänyt raskaushuhut, mutta lehden lähteet väittävät muuta.

– Jennifer on todella innoissaan raskaudesta. Se on vasta alkuvaiheessa, joten asia huolestuttaa häntä ikänsä takia. Jen haluaa kaiken sujuvan hyvin ja pitävän itsensä terveenä. Hän hehkuu raskausonnea, pariskunnan ”lähipiiriin kuuluva henkilö” väittää lehdelle.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.