Poptähdelle traaginen suru-uutinen: ”Ystäväni kuoli lento-onnettomuudessa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar LeAnn Rimes kirjautui syksyllä vieroitushoitoon stressin, huonovointisuuden ja henkisten ongelmien takia. Poptähti joutui äskettäin syömishäiriökohun keskelle, kun hänen kerrottiin syövän päivittäin ulostuslääkettä.

Nyt 30-vuotias LeAnn Rimes on saanut kuulla traagisen suru-uutisen. Julkkiskaunottaren hyvä ystävä on nimittäin menehtynyt lento-onnettomuudessa. Rimesin mukaan läheisen ystävän kuolema on saanut hänet ajattelemaan elämän tärkeyttä ja onnellisia asioita. Hän on kuitenkin todella surullinen siitä, että kuolleella naispuolisella ystävällä oli kaksi pientä poikaa.

– Sain juuri kuulla, että ystäväni kuoli lento-onnettomuudessa. Se pistää elämän uuteen perspektiiviin. Todella surullinen päivä. Heillä oli kaksi pientä poikaa, LeAnn Rimes kirjoitti Twitter-blogissaan.

Julkkispari LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet useita kertoja ilmiriidoissa.