Näyttelijätähti ei maksanut luottokorttilaskuaan – haastettiin oikeuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittinäyttelijä Cary Elwes tunnetaan rooleistaan elokuvissa The Princess Bride, Robin Hood: Sankarit sukkahousuissa, Saw, Saw 3D: The Final Chapter ja Valehtelija, valehtelija. Nyt 50-vuotiaan tähden on uutisoitu joutuneen ongelmiin.

Elwes ei ole nimittäin pystynyt maksamaan luottokorttilaskuaan, minkä johdosta hänet on haastettu oikeuteen. Mies on Investment Retrievers Inc. -firmalle velkaa 40.000 dollaria, eli 32.000 euroa. Velat ovat kertyneet miehelle jo vuonna 2010.

Tähti lähetti kalifornialaiselle firmalle aikoinaan 2.000 dollarin, eli 1.600 euron, shekin, minkä jälkeen hän ei ole lyhentänyt velkaansa. Asiaa käsitellään oikeudessa ensi vuoden maaliskuussa, uutisoi TMZ-sivusto.

Cary Elwes haastoi vuonna 2005 Saw-elokuvan tuottajan, Evolution Entertainment -yrityksen oikeuteen, koska hän ei ollut omien sanojensa mukaan saanut elokuvasta luvattuja prosentteja sen tuotosta. Näyttelijätähti on naimisissa valokuvaaja Lisa Kurbikoffin kanssa. Heillä on Dominique-niminen tytär.