Hella ja Mana ovat Lordi-yhtyeen uudet jäsenet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen viisuvoittajan, Lordi-yhtyeen, uudet jäsenet ovat rumpali Mana ja kosketinsoittaja Hella. He soittavat Lordin uudella studioalbumilla To Beast Or Not To Beast, joka julkaistaan kansainvälisesti 8. maaliskuuta 2013.

Kyseessä on yhtyeen järjestyksessään kuudes studioalbumi. Yhtye lähtee levynsä julkaisun myötä myös Euroopan kiertueelle, joka on nimeltään Tour Beast Or Not Tour Beast. Kiertuepäivät tarkentuvat alkuvuodesta. Päivämäärämuutoksista tiedotetaan erikseen.

Levy äänitettiin edeltäjänsä lailla Yhdysvaltojen Nashville tuottaja Michael Wagenerin Wireworld-studiolla. Wagener on tuottanut esimerkiksi Ozzy Osbournen ja Alice Cooperin albumeita sekä miksannut Metallican klassikkoalbumin Master of Puppets. Wagenerin sanotaan olevan yksi maailman merkittävimmistä hard rock -musiikin tuottajista.

Rumpali Mana korvaa yhtyeen alkuvuonna menehtyneen rumpali Otuksen. Hella puolestaan korvaa yhtyeen pitkäaikaisen kosketinsoittaja Awan, joka jätti yhtyeen kesällä.

– Tästä levystä voi todellakin sanoa, että tiemme on vienyt vastoinkäymisten kautta voittoon. Uuden kokoonpanon myötä bändi sai uutta, freshiä otetta ja energistä kulmaa, mikä välittyi levytysprosessiin ja uuteen levyyn, Mr. Lordi kertoo.

Lordi-yhtye viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Uuden levyn julkaisee Suomessa Sony Music ja muualla Euroopassa metallimusiikkiin erikoistunut AFM Records.