Kelly Osbourne neuvoo: ”Älä shoppaile juovuksissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne seurustelee nykyisin Matthew Mosshartin kanssa. Julkkisneitokainen joutui taannoin petetyksi parisuhteessaan, kun hänen entinen kihlattunsa Luke Worrall harrasti seksiä erään mallin kanssa.

Nyt 28-vuotias Kelly Osbourne paljasti yksityiskohtia päihdehuuruisesta menneistyydestään. Naistähden mukaan hän käytti aikoinaan runsaasti alkoholia, jonka luoma huumaava olotila muun muassa häivytti Osbournen järkevän ja taloudellisen ajattelun. Televisiokaunottaren mukaan hän nimittäin törsäsi huikeita summia shoppailureissuilla humalapäissään.

– Kallein ostokseni humalassa oli Chanel J12 -merkkinen kello. Heräsin aamulla ja ihmettelin, kuka oli ostanut minulle noin upean ja arvokkaan kellon. Löysin kuitin myöhemmin laukustani. Opin entisestä elämästäni sen, ettei koskaan kannatta shoppailla humalassa, Kelly Osbourne kertoi In Touch -lehdelle.

Realitytähden mukaan hän ei enää juurikaan juo alkoholia. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa. Hän oli nimittäin riippuvainen kipulääkkeistä. Sittemmin hän joutui vielä pariin otteeseen vieroitushoitoon lääkekoukkunsa takia.

Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina.