Mies haluaa näyttää Ken-nukelta – käyttänyt jo 80 000 euroa leikkauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kahdesta ukrainalaisesta nuoresta naisesta, jotka ovat käyneet lukuisia kauneusleikkauksia läpi näyttääkseen nukeilta. Nyt maailmalla ihmetellään myös esteettiseen operointiin addiktoitunutta miestä.

32-vuotias Justin Jedlica kertoi ABC-kanavan Extreme Plastic Surgery –ohjelmassa käyttäneensä lähes 100.000 dollaria, eli 80.000 euroa kauneusleikkauksiin, jotta hänestä voisi tulla elävä Ken-nukke. Kauniskasvoinen mies ilmoitti käyneensä läpi jo noin 90 – 100 operaatiota.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hänen vartalonsa on täynnä implantteja, ja niitä on esimerkiksi pepussa, käsivarsissa ja rintalihaksissa. Jedlikan mukaan on paljon hauskempaa leikkauttaa itseään kuin treenata kroppaansa hyvään kuntoon. Asiantuntijoiden mukaan mies vaarantaa terveytensä operaatioillaan.

– Rakastan sitä, kun voin muuntaa itseni. Mitä oudompi leikkaus sen parempi. Normien rikkominen on hauskaa! Miksi lopettaisin? Sanoo Justin Jedlica haastatteluvideolla.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2249213/Man-spends-100-000-nearly-100-plastic-surgery-operations-real-life-Ken-doll.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490