Alessandra Ambrosion huikea bikinivartalo ikuistettiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio on yksi maailman kauneimmista perheenäideistä. Liikemies Jamie Mazurin kanssa olevalla neitokaisella on kaksi lasta, neljävuotias Anja-tytär ja toukokuussa syntynyt Noah-poika. Nyt kaunotar on palannut töihin.

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Alessandra Ambrosio kuvattiin kiirehtimässä Victoria’s Secretin alusvaatemerkin mainoskuvauksiin St. Barthsin luksussaarella Karibialla. Nyt kuvausten tuloksia päästään ihailemaan heti tuoreeltaan verkossa.

Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.