Bar Refaeli julkaisi koomisen treenikuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli tunnetaan Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Julkkissuhteen jälkeen hänen profiilinsa on kohonnut myös mallimaailmassa, ja neito onkin saanut varsin rahakkaita työkeikkoja osakseen.

27-vuotias Bar Refaeli pitää hyvää huolta vartalostaan treenaamalla. Hän ilahduttikin Instagram-kuvapalvelun seuraajiaan treeniotoksillaan, joista toisessa on koominen kuva. Miehen ja naisen asento saa kaunottaren toisen hauiksen näyttämään hurjan isolta.

– Menikö salilla överiksi? Kirjoitti Bar blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.