Cheryl Colen äiti kielsi poikaystävää kosimasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole sai taannoin näyttävät potkut Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaristosta. Potkut antaneen viihdemoguli Simon Cowellin mukaan Cole ei ollut täysillä mukana ohjelman teossa.

Poptähti on sitemmin vaatinut ohjelman tuotantoyhtiöltä 2,9 miljoonan euron korvauksia sopimusrikkomuksista. 29-vuotias Cheryl Cole on nyt otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä. Colen poikaystävän, Tre Hollowayn, on kerrottu suunnittelevan popparin kosimista joulupäivänä, Female First uutisoi.

Laulajattaren äiti on kuitenkin The Sun -lehden mukaan kietänyt Hollowayta pyytämästä tyttären kättä vielä. Cheryl Colen äiti Joan Callaghan pelkää tyttärensä menevän uudelleen naimisiin liian nopeasti, sillä Cheryl oli surun murtama erottuaan ex-miehestään, jalkapallotähti Ashley Colesta vuonna 2010.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.