Will & Grace -kaunotarta ei ole tunnistaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär Debra Messing tuli taannoin suomalaisillekin tunnetuksi suositun Will & Grace -televisiosarjan tähtenä. Messing on nähty myös elokuvissa, kuten The Wedding Date ja Nothing Like the Holidays.

Nyt 44-vuotias Debra Messing ikuistettiin paparazzien kameroille New Yorkin JFK-lentokentällä. Punapää oli pukeutunut löysiin mustiin housuihin, nahkatakkiin ja violettiin turkispipoon. Punaisiin silmälaseihin sonnustaunutta näyttelijätärtä ei ollut tunnistaa arkisessa asussa, sillä hänen lookinsa oli kaukana punaisten mattojen glamourista.

Debra Messing nähdään parhaillaan televisiossa Smash-musikaalisarjassa, jossa hän näyttelee Broadway-tuottaja Julia Houston -roolihahmoa. Messing erosi taannoin aviomiehestään Daniel Zelmanista lähes 20 vuoden yhteiselon jälkeen. Heillä on yhteinen Roman-poika. Nykyään neitokainen seurustelee Smash-vastanäyttelijänsä Will Chasen kanssa.