MTV-sarjan teiniäiti otti valtavan tatuoinnin hauikseensa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjan teiniäidit nousevat usein otsikoihin erikoisten tempauksiensa vuoksi. Esimerkiksi äskettäin teiniäiti Jenelle Evans meni pikavauhtia naimisiin vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Teiniäidit ovat myös esitelleet tatuointejaan nettikuvien merkeissä.

Nyt realitysarjan 20-vuotias tähti Kailyn Lowry on julkaissut verkossa otoksen uudesta tatuoinnistaan. Teiniäiti on ilmeisestikin tatuointien ystävä, sillä hän on ottanut hauikseensa valtavan ruusumaisen tatuoinnin. Tatuoinnissa on myös muun muassa pääkallo ja ankkuri. Aiemmin tänä vuonna hän tatuoi selkänsä täyteen ihomaalauksia, jotka herättivät paljon voimakkaita mielipiteitä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kailyn Lowry nousi tunnetuksi, kun hänet valittiin teini-ikäisenä MTV-televisiokanavan Teen Mom -ohjelman tähdeksi. Kaksivuotiaan Isaac-pojan äiti meni äskettäin salaa naimisiin kihlattunsa Javi Marroquinin kanssa. Lapsi ei ole kuitenkaan hänen nykyisen puolisona biologinen jälkikasvu, sillä pojan isä on Lowryn entinen poikaystävä Jo Rivera. Pariskunnan häät järjestettiin syyskussa heidän yhteisessä kodissaan Pennsylvaniassa.